DBB op zaterdag 14 juli

Voor de kleinste onder ons biedt deze dag de kans om als echte clowns mee te lopen in de clowntjes optocht. Onderleiding van onze vaste DBB clowns wordt iedereen geschminkt en als echte clown ga je samen, onderleiding van muziek in optocht door de straten van Doesburg. Dit is de grootste Clowntjes optocht van Nederland dus Mis het niet en doe mee!

De Brandweer zal op zaterdagmorgen in de koepoortstraat demontraties geven van verschillende activietiten en voorlichting geven over het functioneren binnen de vrijwillige brandweer van Doesburg.

Daarna is het tijd voor ritme. Zoals als elk jaar een belangrijke vaste waarde in ons mooie programma. Diverse samba en slagwerk groepen zullen door de straten van ons mooie Doesburg lopen en met hun aanstekelijke ritmes en verleidelijke danseressen door de straten laten schallen.  Stil zitten is niet mogelijk bij de aanstekelijke Samba ritmes.Als afsluiting van deze mooie dag en afsluiting van Doesburg Binnenste Buiten, zullen Alle slagwerk groepen zich verzamelen voor een gigantische laatste knal. zorg dat je dit drumgeweld niet mist.

Vooralsnog heeft "Afslag Sneek" toegezegd naar Doesburg te komen en zal Samba groep Forca en Batadeira ( al dan niet met dames)  de binnenstad laten schudden.

Reactie toevoegen

Plain text

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <p>