Het straattheater van Doesburg Binnenste Buiten

Coco XL

Coco XL: een kleurrijke en opvallende muzikale walking act!
Visueel aantrekkelijk en door de muzikale begeleiding met een hoog entertainment gehalte!  Coco XL bestaat uit een reusachtig grote haan die door een vernuftig mechanisme zelf lijkt te bewegen.
het lopen beweegt de gigantische kop heen en weer en de bek kan open en dicht. In de kop zit een kleine speaker weggewerkt waardoor Coco af en toe gaat kukelen! Op zijn rug zit een vrolijk heerschap enthousiast accordeon te spelen. Zijn repertoire? Alle bekende Nederlandstalige meezingers! Kortom, een feest om ademloos naar te kijken en luisteren.

 

Super Hero Comic Parade

Ken je ze nog de echte Superheld? De moderne held van weleer?
Batman vloog voor een klein groepje fans met de minste moeite een rondje.
En nu komt hij zelfs naar jou toe, hoog op stelten stelt hij zich opnieuw aan je voor en neemt je mee in de spannende wereld van gewichtsloosheid, echte slechteriken, spannende acties en de smaak van heldendom.
Ondersteund door muziek en geluid.

 

Krekels

Groen, bruin, sympathiek en metershoog. Op zoek naar lekkernijen vinden Krekels hun weg. Straten, pleinen, smalle stegen en uitgestrekte festivalterreinen zijn het domein van deze Krekels. Nietsvermoedende heerlijkheden binnen handbereik. Aanvallen doen ze niet. De Krekel wacht af. Van grote hoogte zoekt hij plotseling contact Een uitnodigende tot de verbeelding sprekende act die er zichtbaar uit springt.

 

Mermaid

De zingende Zeemeermin voert je mee naar een magische onderwaterwereld.
De zingende Zeemeermin voor straattheater is een visueel spektakel met inhoud voor jong en oud. Zij brengt de legende van het verzonken continent Atlantis weer boven water, met haar mystieke verschijning vertelt zij haar verhaal. De Zeemeermin beweegt geheel zelfstandig door het publiek op een rijdend electrisch voertuig voorzien van eigen geluidsinstallatie werkend op accu's. De legende van het verzonken continent komt boven water.
Het geheim dat de mens vloeibaar omringt. De oceaan is de wildste van de wilde streke

 

Het Kleine Prinsesje:

https://youtu.be/viYYsVBhKWg Prinses Aguilera, Koninklijke Hoogheid Koning Waldemar de Ie & Hare Majesteit Koningin Christina
Animatie met 4 personages, waarvan 3 animatronic's, die elektrisch en/of pneumatisch via software in hun bewegingen (hoofd, bovenlichaam en armen) worden aangestuurd.

 

Van Alle Markten Thuis

Een blikvanger op hoogte
Altijd gezelligheid op een markt, festival of evenement!
Zeker met deze lange orgeldraaier, die je al van verre hoort en ook aan ziet komen.  Wat muziekgenres betreft is hij écht van alle markten thuis.
Begeleidt door de vrolijke dame met bolderkar, zeepbellen en ballonnen, die het publiek graag verleidt tot het oer Hollands spel “stoelendans”.
Wie doet er mee?!

 

Malabarista Circusfiets

Door de circusmuziek hoor je de circusfiets al van ver aankomen.
Ter plaatse bouwt de circusartiest de circuspiste op en dan kan de show beginnen.
Met veel publieks participatie worden de verschillende acts vertoond met grappen en grollen.
Met onder andere devil sticks, diabolo, borden draaien, borden jongleren, ballen manipulatie, loopbal, hoge eenwielfiets, jongleren metballen, kegels, messen en vuur worden verschillende acts opgevoerd.

 

Ganzenfanfare:

https://youtu.be/11bMxNcsUZAMet tromgeroffel, gefluit en gegak marcheert de Ganzenfanfare door de straten van dorp tot stad. 
Deze unieke combinatie van mens, muziek en rasechte Toulouser Ganzen betovert iedereen en laat hen in verbijstering achter. Een vrolijke, ludieke en vooral diervriendelijke act gebaseerd op de eeuwenoude traditie van het ganzenhoeden.

 

Victorian Rebelians

Op golven van Victoriaanse elegantie... dansen deze Rebelians op 1 meter stokstelten.
Uitdagend en vrij in hun eigen tijd! Ze nemen je graag mee in hun betoverende wereld van Couture en Steampunk.
De act heeft een ingebouwde muziekinstallatie op accu in de victoriaanse-rugzak.

 

KoeLala

Kolderiek, vrolijkheid en gezelligheid zijn de kenmerken van deze hilarische mobiele muzikale act.
De sfeermakende Vlaams-, Nederlands- en Engelstalige evergreens in combinatie met een flinke dosis publieksinteractie missen hun uitwerking niet.
De KoeBoy altijd in voor een kwinkslag, een treffende opmerking, maar vooral een passende noot. Voorzien van een ingebouwde muziekinstallatie verplaatst KoeLala zich op een elektrisch aangedreven onderstel.

 

Golila

Golila, de lila gorilla, is een bijzonder zeldzame verschijning, er is namelijk maar één lila gorilla op de hele planeet !
Golila is een sociale aap: nieuwsgierig en zachtaardig. Dit lieve beest houdt van spelen, al is hij soms ook erg lui.

 

Rol-e

https://youtu.be/RrZr8l-ITdI In de straat staat helemaal alleen een verlaten rolstoel. Waarom, en wat doet deze daar? Van wie is hij?
Rol-e is een rolstoel die zelf zijn eigen weg vind, hij rijdt voor- en achteruit, stuurt naar links- en naar rechts.
Hij manoeuvreert tussen de mensen door of het een lust is. Ook praat hij af en toe met u, en op de meest gekke momenten claxonneert hij.
Rol-e is een op afstand bestuurbare rolstoel met een hart van goud, is een vriendelijk rijdend object, manipuleert, intrigeert en daagt mensen uit hem interactief te bejegenen.

 

Say Cheese

Zeg je Holland dan zeg je klompen, molens en tulpen.
En natuurlijk kaas! Van kaas krijgt iedereen een glimlach al ben je nog zo jong , oud of belegen.
En iedereen houdt net zo van kaas als van goede muziek.
Modern, ouderwets of daar tussen in.Van een klompendans tot de nederpop van Doe Maar. En van de hits van weleer tot de huidige kroegkrakers. Het Hollandse repertoire is niet stuk te krijgen!

 

Fruitylicious

Deze frivole dames laten zich graag van hun zonnige kant zien.
Met hun fris en fruitige aanwezigheid bent u verzekerd van een
opwekkende vrolijke en gezellige sfeer.
Ze nodigen u graag uit voor n Caribische dans met U, wellicht... op hoog nivo.
De act is uitgerust met ingebouwde muziekinstallatie op accu in de fruitige-rugzak

 

Meneer Vos

Meneer Vos is charmant, galant, en gedraagt zich als een heer. Gedistingeerd en vriendelijk trekt hij met zijn koffer door stad en land.
Maar schijn bedriegt! In werkelijkheid is hij geen heer. Hij is een zwerver die op slinkse wijze op zoek is naar een 'lekker kippetje', voor een onbezorgd onderkomen.
Sluw, gewiekst en vals probeert hij zijn doel te bereiken.