Programma de Waag

Tijdens de 51e Doesburg Binnenste Buiten trekt Podium De Waag opnieuw alle registers open. Op drie van de vier dagen van deze editie staan op het buitenpodium live-acts op het programma waar de liefhebber van dampende en stampende rock de vingers bij aflikt.

Donderdag 12 juli, 20:00 uur:

Gimme Shelter

Het Dagblad van het Noorden schreef ooit eens over deze band: ‘Dit is de allerbeste Rolling Stones coverband… Gimme Shelter en de echte Stones zijn allebei ‘still going strong.’

Vrijdag 13 juli, 20:00 uur:

5th Wheel

Door succes verleden jaar opnieuw in Doesburg!
De jongens van 5th Wheel brengen hun eigenwijze versies van grote hits uit de jaren 60, 70 en 80 met veel gevoel en een enorme drive. 5th Wheel dompelt zijn enthousiaste fans onder in een fantastische heimweetrip down memory lane. Met covers van Elvis, CCR, Bob Marley, Chuck Berry, Status Quo en heel veel anderen zorgen deze vijf prettig gestoorde jongens ervoor dat er gedanst kan worden.

Zaterdag 14 juli, 20:00 uur:

The Jibs

The Jibs behoeven in Doesburg en omgeving eigenlijk geen introductie. Met hun puike ritmesectie zorgt dit altijd jongblijvende gezelschap voor een rumoerig swingende, authentieke en gedreven avond. De op-een-na-oudste rockband van Nederland bewijst tijdens liveconcerten keer op keer dat wat er over ze wordt gezegd en geschreven waar is: Ook in 2018 zijn The Jibs nog de schatbewaarders van de sixtiesrock.