Caldo e Freddo

Net als De Waag, Du Midi en Alfun heeft ook Caldo e Freddo 's avonds live muziek.
Op het pleintje achter het stadhuis kan u alle avonden zittend op de diverse terassen kunnen genieten van de volgende bands:

Bakkie Bike Cinema

De Bakkie Bike Cinema is een bioscoop gebouwd bovenop een antieke bakfiets en daarmee de enige bakfietsbioscoop die Nederland rijk is. Terwijl de kijkers binnen achterover zakken voor een stukje filmcultuur voeren de ouvreuses hun beste show op voor het wachtende publiek voor de deur.

Wild Zwijn

De tijdreizende oermensen…
Urki en Baraka zijn twee holbewoners uit de oertijd.
Ze zochten naar het einde van de wereld, maar verdwaalden diep in het zwarte woud.
Daar vonden zij een groot Wild Zwijn!
Samen maakte ze een lange reis door de tijd en zo kwamen zij op miraculeuze wijze terecht in de wereld van de moderne mens.

Du Midi

Traditiegetrouw zal er tijdens DoesburgBB ook op de driesprong weer muziek zijn. Drie avonden lang zorgt Du Midi voor diverse bands. Ook hier is de toegang volledig gratis.

De Witte Wensfee

Een prachtige feeërieke verschijning komt speciaal om het publiek een wens te laten doen. Groot, klein, dik, dun, stoer of niet, niemand wordt over het hoofd gezien. Voor extra wenskracht tovert ze zeldzaam wensglitter te voorschijn. Nu alleen nog wachten tot de wens uitkomt… geen garanties.

Pleinfeest

Op donderdag, vrijdag en zaterdag organiseert Alfun in samenwerking met Rotra weer het Pleinfeest op de Markt in Doesburg.
Drie avonden lang kan u genieten van diverse artiesten.

Standwerkersconcours

Doesburg heeft het standwerkersconcours een aantal jaren moeten missen, maar het is de organisatie van DBB gelukt om deze publiekstrekker terug te krijgen in de Hanzestad.
Op donderdag 14 juli wordt het één groot spektakel van de lach op gebied van verkoopdemonstraties in Doesburg. 

Zzartagnan

Hier komt Zzartagnan, de 5de Musketier - bewonderaar van liefde - met zijn
 schildknaap Costeau: “De prinses is in gevaar!”

Gelukkig is er het magische paard 
”Passe-Partout”.
Bovendien, zijn er altijd prinsessen die een onhandige held willen redden.

Quasimodo

Quasimodo werd misvormd geboren met een gebochelde rug en een misvormd gezicht.
Hij werd verbannen in de torens van de Notre Dame waar hij elk uur de klokken luidt met zijn lenige lichaam en geslinger aan de touwen.
Het harde geluid van klokken heeft hem doof gemaakt.

Yeti

In deze verrassende steltenanimatie ontmoet het publiek Yeti, de verschrikkelijke sneeuwman, bekend uit de Himalaya. Hij is reusachtig groot, harig, hongerig, levensecht en nieuwsgierig en wordt vergezeld door een klein neanderthaler vrouwtje die, net als hij, niets van deze wereld lijkt te begrijpen.

Pagina's