DBB zoekt...

Stichting Podiumkunsten Doesburg is naarstig op zoek naar vrijwilligers voor de evenementencommissie van Doesburg Binnenste Buiten.

Tags: 

Facebook

Net als voogaande jaren zullen we tijdens het evenement zelf u vooral via facebook op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes.

Volg ons dus op facebook en blijf op de hoogte.

Tags: 

Streekproductenmarkt

Nieuw in de opzet van Doesburg Binnenste Buiten is een streekproductenmarkt op vrijdag 15 juli. In de Koepoortstraat vindt u dan een twintigtal kramen met kwalitatief uitstekende producten die regionaal worden vervaardigd. Het gaat om brood, groenten, vleesproducten, kaas en zuivel, bier en wijn, delicatessen en meer. Veel standhouders organiseren gratis proeverijen.

Programma 2016

In de Regiobode van vandaag treft u het volledige programma van Doesburg Binnenste Buiten 2016 aan. Mocht u de Regiobode niet ontvangen of leest u het programma liever digitaal, dan kan u deze hier bekijken.

Tags: 

Standwerkersconcours

Doesburg heeft het standwerkersconcours een aantal jaren moeten missen, maar het is de organisatie van DBB gelukt om deze publiekstrekker terug te krijgen in de Hanzestad.
Op donderdag 14 juli wordt het één groot spektakel van de lach op gebied van verkoopdemonstraties in Doesburg. 

DBB gaat vernieuwen en … zoekt vrijwilligers.

De evenementencommissie van de Stichting Podiumkunsten Doesburg is al weer een paar maanden bezig met de organisatie van Doesburg Binnenste Buiten 2016.
Het evenement zal plaatsvinden van woensdag 13 t/m zaterdag 16 juli, vier dagen waarop de binnenstad weer bol zal staan van de activiteiten voor jong en oud.

Tags: 

Datum DBB 2016

Noteer alvast in uw agenda Doesburg Binnenste Buiten 2016
13 juli t/m 16 juli

Tags: