Programma de Waag

Tijdens de 51e Doesburg Binnenste Buiten trekt Podium De Waag opnieuw alle registers open. Op drie van de vier dagen van deze editie staan op het buitenpodium live-acts op het programma waar de liefhebber van dampende en stampende rock de vingers bij aflikt.

Percussie festival

 Zoals als elk jaar een belangrijke vaste waarde in ons mooie programma. Diverse samba en slagwerk groepen zullen door de straten van ons mooie Doesburg lopen en met hun aanstekelijke ritmes en verleidelijke danseressen door de straten laten schallen. Stil zitten is niet mogelijk bij de aanstekelijke Samba ritmes.

Het straattheater van Doesburg Binnenste Buiten

Zoals ieder jaar bied Doesburg Binnenste Buiten onderdak aan een verzameling vreemde verschijningen. Lees verder om een indruk te krijgen van de diverse acts die tijdens deze dagen te zien zullen zijn.

Brandweer demonstratie op Zaterdag

Tijdens Doesburg Binnenste Buiten zal de regiobrandweer in de koepoort straat op zaterdag morgen wat laten zien van hun materieel en geven zij demonstraties van enkele voorkomende hulpverlenings vaardigheden. 

Natuurlijk kunt u alle informatie krijgen over het werken bij de vrijwillige brandweer van Doesburg.

Voorlopig programma 2018

 

Woensdag 11 juli

Op deze dag zullen wij vanuit traditie Doesburg binnenste buiten officieel openen.En luiden wij de start in van dit bijzondere evenement.  Elk jaar zorgen wij weer voor een traditionele vorm die aansluit met ons Doesburgs verleden.
Zo zal er voor met name de kinderen een goochel workshop, schmink workshop en een ballonfiguren workshop.

Tags: