De Ganzenfanfare

Met tromgeroffel, gefluit en gegak trekken zij door de straten van dorp tot stad: De ganzenfanfare. Deze unieke en verbijsterende combinatie van mens, muziek en gans brengt groot en klein in verrukking als ze als echte fanfare voorbijmarcheren.

Het Mobiele Naaiatelier

Het Mobiele Naaiatelier is een mooi en praktisch rondreizend naaiatelier, dat het publiek verrast met versieringen op hun eigen kleding. Voorbijgangers laten hun kleding pimpen en opleuken, versieren, customizen of decoreren door de improvisatie couturiers van Het Mobiele Naaiatelier.

Bakkie Bike Cinema

De Bakkie Bike Cinema is een bioscoop gebouwd bovenop een antieke bakfiets en daarmee de enige bakfietsbioscoop die Nederland rijk is. Terwijl de kijkers binnen achterover zakken voor een stukje filmcultuur voeren de ouvreuses hun beste show op voor het wachtende publiek voor de deur.

Bear

Als een kermisattractie uit lang vervlogen tijden trekken een dompteuse, een zigeunerdanseres en een grote bruine beer de wijde wereld rond. Dit hongerige trio struint markten en pleinen af om hun kunsten te vertonen en het publiek te vermaken.

Wild Zwijn

De tijdreizende oermensen…
Urki en Baraka zijn twee holbewoners uit de oertijd.
Ze zochten naar het einde van de wereld, maar verdwaalden diep in het zwarte woud.
Daar vonden zij een groot Wild Zwijn!
Samen maakte ze een lange reis door de tijd en zo kwamen zij op miraculeuze wijze terecht in de wereld van de moderne mens.

Chez Jopie

‘Chez Jopie’ is een rijdend etablissement met twee tafeltjes en vier zitplaatsen die aaneengeschakeld zijn tot een uiterst wendbaar voertuig.

Het mobiele café wordt behendig bestuurd door een altijd vriendelijke barman.

Onder het genot van een glaasje bubbels en heerlijke live jazz muziek, gebracht door een charmante jazz-zangeres laten zij je de beste plekjes zien.

Clown Mody & Melody

Zij kunnen bijna alles van maken.

Met deze ballonnenclowns is het lachen en gieren en voor je het weet heb je een eigen giraffe of een motor.

Duifjes

Een mooie, vrouwelijke, sierlijke en bovenal opvallende steltenact.
Deze betoverende, sneeuwwitte vredesduifjes versterken elkaar als duo en vullen elkaar voorbeeldig aan.

De Gouden Bomen

Deze elegante art-nouveau achtige boomwezens zijn een oogverblindende verschijning.
Kunstzinnig gestileerde boomfiguren vrij geïnterpreteerd aan de natuur.
De sfeer doet denken aan andere tijden.
Laat u verrassen en verleiden door deze vervreemdende act die tot de verbeelding spreekt, maar welke toch ook een organisch onderdeel van moedernatuur blijkt te zijn.

De Witte Wensfee

Een prachtige feeërieke verschijning komt speciaal om het publiek een wens te laten doen. Groot, klein, dik, dun, stoer of niet, niemand wordt over het hoofd gezien. Voor extra wenskracht tovert ze zeldzaam wensglitter te voorschijn. Nu alleen nog wachten tot de wens uitkomt… geen garanties.

Pagina's