Pizza Pronto

Pizzabezorger Luigi zal op donderavond 11 juli, tijdens Doesburg Binnenste Buiten, de pizza’s komen bezorgen!

“Had oe kebeld? Dat was kiesteren.
Toen eb iek gezegd: Iek kom eraan. Alora: ier ben iek!”

Rococo Marie

De kont-act act!

Niet via Facebook maar gewoon in het centrum van Doesburg tijdens Doesburg Binnenste Buiten op vrijdag 12 juli a.s.

Een hilarische act tussen het publiek. Rococo Marie met een enorm achterwerk zoekt kontact met heel veel humor. Men blijft er over praten, laat u verrassen!

Nar en Harlekijn

Je vraagt jezelf af: “Wie houdt er nu wie voor de gek?”. De Nar en Harlekijn voelen zichzelf op uiteenlopende evenementen thuis, vooral tussen de gasten.....een theatrale mime act voor iedere gelegenheid!
Twee levende mime poppen, een grote en een kleine, bewegen zich door en tussen de mensenmassa.

Stone-Age Rocks

Stenen komen tot leven.. de prehistorie is herrezen.
Twee imposante rotsformaties lopen, op vrijdag 12 juli a.s. tijdens de Doesburg Binnenste Buiten, als machtige reuzen door het centrum van Doesburg.

Jeffrey Koerhuis

Een kind aan huis tijdens Doesburg Binnenste Buiten!

Jeffrey Koerhuis is al sinds zijn zevende bezig met theater en entertainment. Met André van Duin als grootste inspiratie bron, zal het geen verrassing zijn dat hij zich heeft gespecialiseerd in het spelen van diverse komische typetjes. Daarnaast passeren ook acteer-, presentatie-, zang- en cabaretklussen regelmatig de revue.

De Chagrijnige Vent

Op vrijdag 12 juli, tijdens Doesburg Binnenste Buiten, zal ook ‘De Chagrijnige Vent’ Doesburg aandoen.

Er kan geen lach vanaf, wat een chagrijn…Of het nu regent of de zon schijnt, er is altijd wel iets dat hem niet zint. Toch schuilt er humor achter zijn humeurigheid. Zijn nare karakter is voor het publiek bijzonder vermakelijk!

De Bankman

Op ‘De Bank’ is plek voor iedereen.
Een openhartige ontmoeting met een bijzondere clown die allesomvattend improvisatie theater brengt. Om zich heen kijkend, op zoek naar passend gezelschap om een geintje mee uit te halen. Durf jij naast deze clown plaats te nemen? Laat je verrassen door zijn interactie op ‘De Bank’ tijdens DBB op donderdagmiddag 11 juli.

Troubadour Gery Groot Zwaaftink

Tijdens de Doesburg Binnenste Buiten, dit jaar op donderdag 11 juli t/m zaterdag 13 juli, zal Troubadour Gery Groot Zwaaftink een welkome gast zijn tijdens dit grootse evenement.
Een troubadour met hart en ziel muzikant, troubadour en verhalen-verteller.

Jumbo de Olifant

Deze levensgrote pluche olifant zal op donderdag 11 juli, tijdens de Doesburg Binnenste Buiten, vrolijk door het publiek paraderen op zoek naar gein en avontuur. Zijn begeleiders hebben de grootste moeite om deze drie meter hoge viervoeter in bedwang te houden. Hij vind het leuk om Jan en alleman te laten schrikken, maar toch is Jumbo heel lief voor kinderen.

Pizza Mama Marina

Pizza Mama Marina zal tijdens de Doesburg Binnenste Buiten op vrijdag 12 juli van 19.00 uur-21.00 uur een doorlopend theatraal performance in een echt Italiaans restaurant ten tonele brengen.
De houtoven en het decor brengen het publiek recht naar het Zuiden. Drie Limburgse broers met Italiaanse roots zorgen voor de nodige hilariteit en poëzie in de keuken waar iedereen welkom is.

Pagina's