Rococo Marie

De kont-act act!

Niet via Facebook maar gewoon in het centrum van Doesburg tijdens Doesburg Binnenste Buiten op vrijdag 12 juli a.s.

Een hilarische act tussen het publiek. Rococo Marie met een enorm achterwerk zoekt kontact met heel veel humor. Men blijft er over praten, laat u verrassen!

Nar en Harlekijn

Je vraagt jezelf af: “Wie houdt er nu wie voor de gek?”. De Nar en Harlekijn voelen zichzelf op uiteenlopende evenementen thuis, vooral tussen de gasten.....een theatrale mime act voor iedere gelegenheid!
Twee levende mime poppen, een grote en een kleine, bewegen zich door en tussen de mensenmassa.

Stone-Age Rocks

Stenen komen tot leven.. de prehistorie is herrezen.
Twee imposante rotsformaties lopen, op vrijdag 12 juli a.s. tijdens de Doesburg Binnenste Buiten, als machtige reuzen door het centrum van Doesburg.

De Chagrijnige Vent

Op vrijdag 12 juli, tijdens Doesburg Binnenste Buiten, zal ook ‘De Chagrijnige Vent’ Doesburg aandoen.

Er kan geen lach vanaf, wat een chagrijn…Of het nu regent of de zon schijnt, er is altijd wel iets dat hem niet zint. Toch schuilt er humor achter zijn humeurigheid. Zijn nare karakter is voor het publiek bijzonder vermakelijk!

Standwerkersconcours

Doesburg kan ook dit jaar weer genieten van de welbespraaktheid van standwerkers uit heel Nederland.
Het is de organisatie van DBB gelukt om deze publiekstrekker op vrijdag 12 juli met het Gelders Kampioenschap naar de Hanzestad te krijgen.
Naar verwachting wordt het weer één groot spektakel van de lach op gebied van verkoopdemonstraties in Doesburg.

Tags: 

Troubadour Gery Groot Zwaaftink

Tijdens de Doesburg Binnenste Buiten, dit jaar op donderdag 11 juli t/m zaterdag 13 juli, zal Troubadour Gery Groot Zwaaftink een welkome gast zijn tijdens dit grootse evenement.
Een troubadour met hart en ziel muzikant, troubadour en verhalen-verteller.

Pizza Mama Marina

Pizza Mama Marina zal tijdens de Doesburg Binnenste Buiten op vrijdag 12 juli van 19.00 uur-21.00 uur een doorlopend theatraal performance in een echt Italiaans restaurant ten tonele brengen.
De houtoven en het decor brengen het publiek recht naar het Zuiden. Drie Limburgse broers met Italiaanse roots zorgen voor de nodige hilariteit en poëzie in de keuken waar iedereen welkom is.