Streekproductenmarkt

Nieuw in de opzet van Doesburg Binnenste Buiten is een streekproductenmarkt op vrijdag 15 juli. In de Koepoortstraat vindt u dan een twintigtal kramen met kwalitatief uitstekende producten die regionaal worden vervaardigd. Het gaat om brood, groenten, vleesproducten, kaas en zuivel, bier en wijn, delicatessen en meer. Veel standhouders organiseren gratis proeverijen.

Caldo e Freddo

Net als De Waag, Du Midi en Alfun heeft ook Caldo e Freddo 's avonds live muziek.
Op het pleintje achter het stadhuis kan u alle avonden zittend op de diverse terassen kunnen genieten van de volgende bands:

Bear

Als een kermisattractie uit lang vervlogen tijden trekken een dompteuse, een zigeunerdanseres en een grote bruine beer de wijde wereld rond. Dit hongerige trio struint markten en pleinen af om hun kunsten te vertonen en het publiek te vermaken.

De Waag

Na enkele jaren van afwezigheid heeft ook de Waag weer een buitenpodium, met op vrijdag 5th Wheel en op zaterdag The Jibs.

Clown Mody & Melody

Zij kunnen bijna alles van maken.

Met deze ballonnenclowns is het lachen en gieren en voor je het weet heb je een eigen giraffe of een motor.

Duifjes

Een mooie, vrouwelijke, sierlijke en bovenal opvallende steltenact.
Deze betoverende, sneeuwwitte vredesduifjes versterken elkaar als duo en vullen elkaar voorbeeldig aan.

Du Midi

Traditiegetrouw zal er tijdens DoesburgBB ook op de driesprong weer muziek zijn. Drie avonden lang zorgt Du Midi voor diverse bands. Ook hier is de toegang volledig gratis.

De Gouden Bomen

Deze elegante art-nouveau achtige boomwezens zijn een oogverblindende verschijning.
Kunstzinnig gestileerde boomfiguren vrij geïnterpreteerd aan de natuur.
De sfeer doet denken aan andere tijden.
Laat u verrassen en verleiden door deze vervreemdende act die tot de verbeelding spreekt, maar welke toch ook een organisch onderdeel van moedernatuur blijkt te zijn.

Zoete Kauw

Deze zwarte kauw lijkt een liefhebber van snoep. Hij heeft genoeg lolly’s bij zich om uit te delen. Maar wilt hij dat wel zo graag? Of gebruikt hij ze alleen om volwassenen en kinderen te lokken? Met schichtige bewegingen en knarsende geluiden begeeft hij zich tussen het publiek. Wat een rare vreemde vogel!

Pleinfeest

Op donderdag, vrijdag en zaterdag organiseert Alfun in samenwerking met Rotra weer het Pleinfeest op de Markt in Doesburg.
Drie avonden lang kan u genieten van diverse artiesten.

Pagina's