Rio de Janeiro in Doesburg!

Het prachtige carnaval van Rio de Janeiro is wereldwijd bekend en geliefd bij iedereen die van swingen houdt.
Op zaterdagmiddag halen we een stukje Rio naar Doesburg!
In de straten spelen fantastische Braziliaanse dansers, danseressen, drummers en muziekanten.

Tags: 

Brandweer geeft demonstraties

Net als voorgaande jaren zal ook dit jaar de Doesburgse Brandweer aanwezig zijn op de zaterdagochtend van Doesburg Binnenste Buiten.

Tags: 

Paintball Atelier

Wat een meesterwerken worden er in het paintball atelier Hatsjiekeflats gemaakt. Niet met pallet en kwast maar met paintball pistolen. Een huis, bal, vliegtuig of misschien juist meer iets van het seizoen!? Het maakt helemaal niets uit voor welke basis je kiest. Bij paintball atelier Hatsjiekeflats is het een spektakel om kunst te maken! Komen jullie op zaterdag 13 juli a.s.

Tags: 

Jeffrey Koerhuis

Een kind aan huis tijdens Doesburg Binnenste Buiten!

Jeffrey Koerhuis is al sinds zijn zevende bezig met theater en entertainment. Met André van Duin als grootste inspiratie bron, zal het geen verrassing zijn dat hij zich heeft gespecialiseerd in het spelen van diverse komische typetjes. Daarnaast passeren ook acteer-, presentatie-, zang- en cabaretklussen regelmatig de revue.

Troubadour Gery Groot Zwaaftink

Tijdens de Doesburg Binnenste Buiten, dit jaar op donderdag 11 juli t/m zaterdag 13 juli, zal Troubadour Gery Groot Zwaaftink een welkome gast zijn tijdens dit grootse evenement.
Een troubadour met hart en ziel muzikant, troubadour en verhalen-verteller.